Όραμα της εταιρείας και μεγάλο στοίχημα είναι να γίνουμε μία από τις μεγαλύτερες και πιο σοβαρές εκδοτικές εταιρείες στην Ελλάδα, αντλώντας  τη δύναμή μας από τους αναγνώστες και μόνο από αυτούς.

Όραμα είναι να προσφέρουμε πλουραλιστική, αληθινή, μεστή, χρήσιμη και πάνω απ’ όλα απλή ενημέρωση και πληροφόρηση στους αναγνώστες έτσι ώστε να τους βοηθάμε να εξασφαλίζουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής και ποιότητας.

Θέλουμε τα web sites που σχεδιάσαμε και θα σχεδιάσουμε στο μέλλον να έχουν ζωντανή και δυνατή πληροφόρηση έτσι ώστε δωρεάν να προσφέρουν στον αναγνώστη λύσεις για θέματα ταξιδιού, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, ιατρικής κλπ.

Δημιουργικότητα και συνεργασία
Έχουμε σκοπό και θέλουμε με τους νέους ανθρώπους που έχει η εταιρεία μας να ενθαρρύνουμε τα μεγάλα ρίσκα της εποχής μας. Θέλουμε και προσπαθούμε να πετύχουμε οι εναλλακτικές φωνές των δημοσιογράφων να μπορέσουν να βρουν τρόπο έκφρασης και δημιουργικότητας.

Οικονομική και εμπορική πολιτική
Έχουμε πετύχει το ακατόρθωτο, κι αυτό δεν είναι όραμα της εταιρείας· να έχουμε κερδοφόρους ισολογισμούς από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας. Αυτό μας εξασφαλίζει αυτονομία, αυτοδυναμία και συνέχεια. Όραμά μας είναι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους εργαζόμενούς μας το απόλυτο οικονομικό όφελος σε σχέση με το παραγόμενο προϊόν τους κα από την άλλη μεριά να καταφέρουμε σαν εταιρεία να προσφέρουμε στην κοινωνία δωρεάν υπηρεσίες, ακόμη και χρηματικά ποσά για τους ασθενέστερους συνανθρώπους μας.

Οι πελάτες μας
Το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία έχει καταφέρει να έχει κερδοφόρους ισολογισμούς, ακόμη και τις χρονιές των κρίσεων, αυτό σημαίνει ότι έχουμε καλούς πελάτες και σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα στις περισσότερες, επαναλαμβανόμενους.
Δεν υπάρχει στο χώρο της ελεύθερης οικονομίας πιο μεγάλη ικανοποίηση όταν βλέπεις τους πελάτες σου ικανοποιημένους. Σημαίνει ότι προσφέρεις το μέγιστο στο καταναλωτικό κοινό και το μέγιστο για τον άνθρωπο που θέλει να παρουσιάσει το προϊόν του. Σεβασμός, λοιπόν, στον πελάτη, αλλά περισσότερος σεβασμός στον αναγνώστη που στηρίζει και την εταιρεία και τους πελάτες.