Η ιστορία μας
Σεπτέμβριος 2004:

Η εταιρεία Dousis Com EE ιδρύθηκε με την επωνυμία «ΔΟΥΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» και με το διακριτικό τίτλο «STORY E.E.». Ιδρυτές της εταιρείας ήταν ο Τάσος Δούσης, δημοσιογράφος, και η Κατερίνα Δημοπούλου, επίσης δημοσιογράφος.

περισσότερα…

Όραμα

Όραμα της εταιρείας και μεγάλο στοίχημα είναι να γίνουμε μία από τις μεγαλύτερες και πιο σοβαρές εκδοτικές εταιρείες στην Ελλάδα, αντλώντας  τη δύναμή μας από τους αναγνώστες και μόνο από αυτούς.
Όραμα είναι να προσφέρουμε πλουραλιστική, αληθινή, μεστή, χρήσιμη και πάνω απ’ όλα απλή ενημέρωση και πληροφόρηση στους αναγνώστες έτσι ώστε να τους βοηθάμε να εξασφαλίζουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής και ποιότητας.
Θέλουμε τα web sites που σχεδιάσαμε και θα σχεδιάσουμε στο μέλλον να έχουν ζωντανή και δυνατή πληροφόρηση έτσι ώστε δωρεάν να προσφέρουν στον αναγνώστη λύσεις για θέματα ταξιδιού, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, ιατρικής κλπ.

περισσότερα…

Εταιρίες


Σημαντικά γεγονότα

dousiscomLogo

Ιδρύεται η εταιρεία Dousis Com EE με την επωνυμία «ΔΟΥΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» και με το διακριτικό τίτλο αρχικά «STORY E.E.» από τους δημοσιογράφους Τάσο Δούση και Κατερίνα Δημοπούλου.

icons-logo-newΕκδίδεται το πρωτοπόρο για την εποχή του μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό ICONS Traveller’s. Είναι η πρώτη φορά που το ταξίδι περνάει μέσα από το lifestyle και «παντρεύονται» οι προορισμοί με τον τρόπο ζωής του κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Winter Hotels
Εκδίδεται ο απόλυτα πετυχημένος, εκδοτικά και οικονομικά, ετήσιος οδηγός χειμερινών ξενοδοχείων Winter Hotels.

Summer Hotels
Κυκλοφορεί το ‘αδελφάκι’ του Winter Hotels, το Summer Hotels, ένας οδηγός ξενοδοχείων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό που κι αυτός με τη σειρά του σημειώνει εκδοτική και οικονομική επιτυχία.

thessalonikiΗ εταιρεία ξεκινά το άνοιγμά της σε περιοδικά πόλεων, που είναι ταυτόχρονα και ετήσιοι οδηγοί. Το Thessaloniki Magazine είναι το πρώτο περιοδικό που γίνεται από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη και η πρώτη σοβαρή προσπάθεια να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη ένα περιοδικό όχι τοπικού χαρακτήρα, αλλά πανελλαδικού.

Η συνταγή της Θεσσαλονίκης εφαρμόζεται απόλυτα στην Αράχωβα με το Arachova Magazine.

Το Ioannina Magazine έρχεται να προστεθεί στην παρέα των πετυχημένων περιοδικών πόλης που ταυτίζουν το ταξίδι, την καλή ζωή και την πληροφορία.

mykonos

Κυκλοφορεί το Mykonos Magazine, ένα από τα πιο επιτυχημένα projects της εταιρείας διαχρονικά.

dousiscomLogoΜετεγκατάσταση της εταιρείας από τα γραφεία των 150 τ.μ. στο Χαλάνδρι σε ένα υπερσύγχρονο κτηριακό συγκρότημα προβολής στην Εθνική Οδό 800 τ.μ.

logo_travelstyle_2Δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό portal, www.travelstyle.gr.

logo_athensmagazine2-grΜέσα στην κρίση, κι ενώ έχει ξεκινήσει η μεγάλη ύφεση, δημιουργείται το athensmagazine.gr, ένα από τα μεγαλύτερα portal της Αθήνας το οποίο καθημερινά συγκεντρώνει χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ που ψάχνουν πληροφορίες για διασκέδαση, κινηματογράφο, θέατρο κλπ.

Δημιουργείται το Kifissia Magazine, που κατακτά τη βόρεια πλευρά της Αθήνας.

Η Power People, εταιρεία της Κατερίνας Δημοπούλου, δημιουργεί με εκδότη τον Τάσο Δούση ένα εβδομαδιαίο περιοδικό τηλεοπτικού αντικειμένου, το TV24.

Η Power People εκδίδει και δεύτερο εβδομαδιαία τηλεοπτικό περιοδικό, το TiVi Σίριαλ.

Το YOU weekly magazine είναι η πρώτη προσπάθεια του Ομίλου να διεισδύσει στην αγορά των γυναικείων περιοδικών και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας κιόλας το αναγνωστικό κοινό έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του προς το περιοδικό.

Το Miss Glitter έρχεται για να πασπαλίσει με την απαραίτητη δόση χρυσόσκονης την καθημερινότητα της Ελληνίδας.

Tο The Body, το νέο ανατρεπτικό wellness περιοδικό συστήνει στο ευρύ κοινό την πρωτοποριακή και άκρως αποτελεσματική μέθοδο αδυνατίσματος The Body System!