Σεπτέμβριος 2004:

Η εταιρεία Dousis Com EE ιδρύθηκε με την επωνυμία «ΔΟΥΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» και με το διακριτικό τίτλο «STORY E.E.». Ιδρυτές της εταιρείας ήταν ο Τάσος Δούσης, δημοσιογράφος, και η Κατερίνα Δημοπούλου, επίσης δημοσιογράφος.

Απρίλιος 2005:

Ο Τάσος Δούσης εκδίδει το ταξιδιωτικό περιοδικό ICONS Traveller’s. Εκείνη την περίοδο ήταν το πρώτο μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό σε μεγάλο σχήμα της χώρας. Είναι η πρώτη φορά που το ταξίδι περνάει μέσα από το lifestyle και «παντρεύονται» οι προορισμοί με τον τρόπο ζωής του κάθε πολίτη ξεχωριστά. Σήμερα το ICONS Traveller’s είναι ο leader στο χώρο των ταξιδιωτικών περιοδικών και το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό ταξιδιού που κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Νοέμβριος 2005:

Ο Τάσος Δούσης εκδίδει το Winter Hotels. Πρόκειται για ετήσιο οδηγό χειμερινών ξενοδοχείων και σημειώνει απόλυτη εκδοτική και οικονομική επιτυχία.

Μάιος 2006:

Το 2006 έρχεται το ‘αδελφάκι’ του Winter Hotels, το Summer Hotels, ένας οδηγός ξενοδοχείων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό που κι αυτός με τη σειρά του σημειώνει εκδοτική και οικονομική επιτυχία.

Οκτώβριος 2006:

Τη συγκεκριμένη χρονιά, το 2006, η εταιρεία ξεκινά το άνοιγμά της σε περιοδικά πόλεων, που είναι ταυτόχρονα και ετήσιοι οδηγοί. Το Thessaloniki Magazine είναι το πρώτο περιοδικό που γίνεται από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη και η πρώτη σοβαρή προσπάθεια να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη ένα περιοδικό όχι τοπικού χαρακτήρα, αλλά πανελλαδικού. Από τότε και μέχρι σήμερα το Thessaloniki Magazine κατακτά τις καρδιές των κατοίκων της συμπρωτεύουσας και σημειώνει πολύ μεγάλη εκδοτική και οικονομική επιτυχία.

Δεκέμβριος 2006:

Η συνταγή της Θεσσαλονίκης εφαρμόζεται απόλυτα στην Αράχωβα με το Arachova Magazine.

Ιανουάριος 2007:

Το Ioannina Magazine έρχεται να προστεθεί στην παρέα των πετυχημένων περιοδικών πόλης που ταυτίζουν το ταξίδι, την καλή ζωή και την πληροφορία.

Ιούλιος 2007:

Το 2007 έρχεται το Mykonos Magazine, ένα από τα πιο επιτυχημένα projects της εταιρείας διαχρονικά. Το ίδιο περιοδικό, μετά από τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας, πλέον κυκλοφορεί και στα αγγλικά.

2007 & 2008:

Κυκλοφορούν μια σειρά από Magazines όπως Larissa, Evrytania, Trikala, Florina, Kerkyra, Chania, Zakynthos, Santorini, Rodos που δημιουργούν ένα κύκλο ετήσιων περιοδικών με μεγάλη οικονομική επιτυχία, αλλά και εκδοτική.

Μάιος 2008:

Μετεγκατάσταση της εταιρείας από τα γραφεία των 150 τ.μ. στο Χαλάνδρι σε ένα υπερσύγχρονο κτηριακό συγκρότημα προβολής στην Εθνική Οδό 800 τ.μ.

Ιούνιος 2009:

Εκείνη τη χρονιά δημιουργούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό portal, Travelstyle.gr.

Δεκέμβριος 2009:

Μέσα στην κρίση, κι ενώ έχει ξεκινήσει η μεγάλη ύφεση, η εταιρεία δημιουργεί το athensmagazine.gr, ένα από τα μεγαλύτερα portal της Αθήνας το οποίο καθημερινά συγκεντρώνει χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ που ψάχνουν πληροφορίες για διασκέδαση, κινηματογράφο, θέατρο κλπ.

Νοέμβριος 2010:

Εκείνη τη χρονιά δημιουργούμε το Kifissia Magazine,  που κατακτά τη βόρεια πλευρά της Αθήνας.

Φεβρουάριος 2011:

Πάλι μέσα στην κρίση και κόντρα σε όλα τα δεδομένα, η Power People, εταιρεία της Κατερίνας Δημοπούλου, δημιουργεί με εκδότη τον Τάσο Δούση ένα εβδομαδιαίο περιοδικό τηλεοπτικού αντικειμένου, το TV24. Παρόλες τις δυσοίωνες προβλέψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τύπος στην Ελλάδα το TV24 γρήγορα σκαρφαλώνει στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού και αντιστέκεται στον ανταγωνισμό των τηλεοπτικών περιοδικών, κατακτώντας πωλήσεις που ξεκινούν από 20.000 εβδομαδιαίως και φτάνουν μέχρι και τις 40.000.

Μάιος 2013:

Το εβδομαδιαίο περιοδικό YOU Weekly Magazine έρχεται κάθε Τετάρτη στα περίπτερα και με τη θεματολογία του καλύπτει όλο το φάσμα ενδιαφερόντων της σύγχρονης γυναίκας. Celebrities, gossip, μόδα, beauty & TV παντρεύονται σε 130 σελίδες και σε καταπληκτικά χαμηλή τιμή.

Επίσης, καθημερινά μπορεί να διαβάσετε στην ιντερνετική του εκδοχή, στο www.youweekly.gr, κάθε τι που απασχολεί τη σύγχρονη γυναίκα.

Απρίλιος 2014:

Το νέο γυναικείο μηνιαίο περιοδικό Miss Glitter έρχεται για να σας πασπαλίσει με λίγη από την χρυσόσκονή του. Μην σας ξεγελά το pocket size του, περικλείει όλες οι νέες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, ενώ μας δείχνει πώς να γίνουμε καλύτεροι στις σχέσεις, στο σεξ, στις φιλίες και στη δουλειά μας.

Δεκέμβριος 2014:

Το νέο και ανατρεπτικό wellness περιοδικό The Body είναι γεγονός! Η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα της υγείας και του wellness αναλαμβάνει τη διεύθυνση έκδοσής του. Το περιοδικό έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στον τομέα της δίαιτας συστήνοντας στο ευρύ κοινό μια πρωτοποριακή και άκρως αποτελεσματική μέθοδο αδυνατίσματος, την TBS, The Body System!